Fotballavslutningsfest 2021

Da var årets fotballavslutningsfest for microputt, miniputt, lilleputt og G15 vel gjennomført. Det startet lørdag 30.oktober klokka 11, med turnering i hallen. Det ble delt opp i ei turnering for micro og mini (6-10 år) og ei turnering for lille og G15 (11-15 år). Vi delte spillerne i 4 tilfeldige lag i begge turneringene. Kampene var jevne, ingen ble skadet og alle hadde det kjempe gøy. 

Trenerne fikk heller ikke bare hvile seg denne dagen og måtte spille en kamp mot lilleputt og en mot G15. Skal ikke gni det inn så veldig, men trenerne vant faktisk begge kampene. Men måtte faktisk ha ekstra omganger for å avgjøre mot G15.

Etter turneringa så var det tid for mat. Det var pizza, brus, kake og kaffe til alle sammen, spillere, foreldre og søsken. Kantina var fylt, så tipper vi var rundt 100 stk til mat.

Da maten var fordøyd, var tida inne for litt info om fotball-året som har vært, året som kommer, premieutdeling og litt bilder osv… Alle spillere fikk hver sin pokal og trenere hver sin blomst som takk for innsatsen.

Vil takke alle som har bidratt i fotballen i året som har vært! Alle som har vært trenere, foreldrekontakter og foreldre som har stilt opp på kamp. Og alle som bidro til å gjøre avslutningsfesten til en enorm suksess. Det gjelder de som bakte kake, Grethe og alle som var med og hjalp ho på kjøkkenet. Og de som var med å hjalp med cupen, rigging og rydding.

Vi tar litte grann mer ferie før vi er klare for neste sesong som skal starte opp cirka i slutten av November 2021. Da kan både 2015- og 2016- modeller også starte på microputt-laget. Vi har bestemt at foreldre må være med 2016-modellene på treningene, siden de er litt små og for at trenerene skal få litt hjelp. For å melde sin interresse og for å bli lagt inn på spond kan dere sende en sms eller ringe Thomas Repstad på 907 75 069 (Gjelder nye 2015 og 2016 modeller).  Kommer tilbake til treningstider og slikt etter hvert for de forskjellig lagene. Det meste av info vil komme på Spond-appen.

Takk for denne sesongen! Mvh Fotballgruppa