Romjulscup

Romjulscup 2018

Fredag 28.desember blir det romjulscup i fotball i fleirbrukshallen i Åseral. I år så ønsker vi å dele cupen opp i to deler, der første delen blir en cup for de mellom 7 og 13 år. Og den andre delen fra 14 år og oppover. Det blir mulighet for publikum å oppholde seg på scenen og oppe på galleriet. Og så blir der kiosk i kantina med salg av mat og drikke. Det koster 50 kroner per deltaker å med i cupen (samme pris for store og for små).

Litt om cupen for den minste: Den vil starte klokka 10, så møt opp litt før det. I denne cupen blir det å melde på en og en spiller, så deler vi inn lagene sånn at det blir godt blandet i forhold til alder og slikt. Vi regner med at cupen kommer til å vare til 15-16 tida, men må vi komme tilbake til når vi vet hvor mange som blir påmeldt.

Cupen for de største: Denne cupen satser vi på at kommer i gang fra cirka klokka 15-16 tida. Men det er veldig vanskelig å si nøyaktig ennå siden det kommer an på hvor mange som melder seg på i cupen for de små. Det kommer også til å vare utover til sent på kvelden. Lagene skal bestå av 4 spillere pluss keeper, en dame på banen til enhver tid. Maks 7 spillere per lag. Nederste aldersgrense er 14 år. En fra hvert påmeldt lag må stille som dommer. Navn på denne personen oppgis ved påmelding. Husk lagnavn.

Påmelding innen 15.desember til Svein på tlf: 48112341 eller mail s_aasland_9@msn.com.

Mvh Fotballgruppa, Åseral Idrettslag