Bli med på hinderløype og triatlon!

Det skjer sportslige ting i Åseral- foruten fjellcamp på Lakkenstova, er det også klart for årets Hardhaus- eit hinderløp i Bortelid. I august er det klart for triatlon! Bli med!

AKTIVITET 1:

23. juni er det klart for Hardhausen på Bortelid!

Hardhausen Bortelid er 1 av 3 aktiviteter som må gjennomføres for å oppnå Bortelid Bragden. Bortelid Bragden gir deg æren av å få foreviget navnet ditt på en plankett som henges opp i varmestua på skisenteret.

Hardhausen-løypa er 5 km lang og starter og slutter i bunnen av skitrekket. Det er ulendt og bratt terreng, og lagt ut flere hinder underveis som stiller krav til fysisk og psykisk styrke.

Oppmøte og startnummerutdeling fra 09.30-10.00. Løpet starter 10.30.

Påmeldingsskjema finner du på www.bortelid.no/aktivitet/hardhausen

AKTIVITET 2:

Bortelid Triathlon er satt sammen av tre aktiviteter, svømming, sykling og løping. Distansen på de forskjellige er 700 m. svømming, 25,5 km. sykling og 7 km. løping. Det er mulig å delta som enkeltperson eller som et lag bestående av tre personer.
Aldersgrense er 14 år.

Bortelid Triathlon er 1 av 3 aktiviteter som må gjennomføres for å oppnå Bortelid Bragden. Bortelid Bragden gir deg æren av å få foreviget navnet ditt på en plankett som henges opp i varmestua på skisenteret.

Oppmøte og stranummerutdeling 09.30-10.00. Aktivitetene starter 10.30.
Påmeldingsskjema vil være tilgjengelig på www.bortelid.no senest 2 mnd. før start.