Åseral treningssenter- korleis bli medlem?

Nå er ikkje sommeren høgsesong for trening innandørs, men det kan ver greit å vite korleis ein skaffer seg medlemskap uansett.

Mange har meldt seg inn- og det er me kjempeglade for! Her er god plass, og åpent frå tidlig morgon til langt på kveld. Kvar måndag frå klokka 18.00-19.00 er treningssenteret bemanna , og du har då mulighet til å kjøpe årskort eller anna medlemskap. Det er også mulig å melde seg inn i ÅIL dersom ein ikkje har gjort det.

Her er liste over kven som er på måndagsvakt. Vaktlista kan bli bytt på, så det er ikkje sikkert den som står på lista er den som faktisk er der. Send gjerne melding til ei\ein av dei på lista dersom du lurer på noko omkring ÅIL eller treningssenteret.

Priser Åseral treningssenter:

I løpet av hausten vil det også bli tilgang på garderobe og dusj- dei som ønsker dette får egen nøkkel til garderobe.

VELKOMMEN SOM MEDLEM !