Introduksjonskurs treningssenter

Beslutninga er kanskje tatt, du har meldt deg inn på treningssenteret og nå skal du i gong med treninga. Men kvar skal du egentlig starte? Og korleis?

Bli med på dette «nybegynner-kurset» der me lærer alt i frå korleis ein kan varme opp før trening, til riktig og sikker bruk av ulike apparat og vekter, funksjonell trening- og tips til kva ein kan gjere på eigahand- alt etter kva målet ditt er med treninga.

Kurset er GRATIS og åpent for ALLE (max 20 stk). ÅIL si målsetning er at dette kurset kan skape trygghet for deg som skal begynne med trening på senteret, og at du skal få litt inspirasjon til kva du kan halde på med på senteret.
Me avslutter med ei god felles økt på ca 45 minutter. Denne er frivillig å delta på, og starter opp ca kl 19.15. Her vil du få tips til øvelser du sjølv kan gjer på eigahand.
Kurset er tenkt til dei som er helt ferske innen treningsenter-bruk, og du behøver ikkje ha noko erfaring eller forkunnskap for å delta. Alle er i stand til å delta, uavhengig av alder, forutsetninger og fysisk form.
Det vart også mulig å melde seg inn på treningsenteret denne kvelden. Ved stor interesse (over 20 påmeldte), blir det arrangert endå eit kurs.
TID OG STAD: Åseral treningssenter,tirsdag 7.januar 2020, Bordalen, kl 18.00.
FELLESØKT: CA 19.15-20.00
MULIGHET FOR INNMELDING TRENINGSETNER: 18.00-21.00

(Det er også mulig å bestille seg eit personlig treningsprogram, skreddersydd for deg og dine behov\mål- med eller uten oppfølging av ein personlig trener. Meir info denne kvelden)

Påmelding til kurs ved SMS\telefon til:
Kristine Forgard (tlf: 98471661) eller Ann Kristin Tollefsen (99493765)