Skidress-utvida frist

Sjå her! Vil du ha ÅIL treningsdress frå Swix?

 Du som deltok på 7 av 8 «torsdagstur for deg 2019» har no sikra deg fin fin bukse eller jakke frå Swix. Grattis! Du kan velge mellom «tjukk» og tynn jakke -eller bukse. Dersom du vil prøve størrelse eller sjå forskjell på «tjukk» og tynn dress kan du komme innom ÅIL-kontoret på treningssenteret måndag 4.november eller måndag 11.november , mellom kl 18-19.00. Har du ikkje mulighet då kan du avtale ei anna tid med nokon i ÅIL sitt styre.
Dersom du har lyst på treningsdressen, men ikkje deltok på torsdagstur, er det også sjølvsagt berre å kome innom å prøve størrelse på kontoret. Dersom ein veit sin eigen størelse, treng ein sjølsagt ikkje koma innom å prøve.

Bestillingslink vil bli lagt ut her på facebook og på heimesida til ÅIL etter 11.november, og denne bestillingslinken vil vere åpen i 5 dager.