Skiskytterskole

Vil bare informere om skiskytterskolen som starter til lørdag. Det er nybegynnerkurs over 4 økter.

Om noen ikke har anledning til å være med enkelte dager så vil jeg se på mulighet for å få alle til å få fullført kurset.

Det er nå 7 påmeldte og det er satt et tak på Max 15 utøvere. Det er mulig for barn under 10 år dersom foresatte tenker de er skikket for dette. NB. Foresatt må også delta på kurset av sikkerhetsmessige årsaker

Se bildet for mer info og påmelding

Treningssenteret

Vi opnar no opp for utanbygds (dvs folk som ikkje har folkeregistrert adresse i Åseral) på treningssenteret.

Vi opnar ikkje opp for Drop-in og månadsabonnement enno.

 Treningssentergruppa vil utover hausten tilby Spinning og Intro-kurs.

Info om dette blir lagt ut etter kvart.

Kamp Åseral G15 mot Søgne 2

Åseral G15 blei oppstarta for litt over eit år sida. Det har ikkje vore mogleg å spela kamp pga omstendighetane i verda, før no. Dei har kun hatt treningar. Så no har dei endeleg hatt sin fyrste seriekamp. Heimekamp mot Søgne 2. Det blei 7-4 til Søgne. Ein formidabel innsats. Knallgøy og spennande kamp.

ÅIL har inngått avtale med ny Utstyrsleverandør

ÅIL har inngått avtale med utstyrsleverandøren Macron. 

Nye fotballdrakter, strømper, shorts og  overtrekksdresser er bestillt og leveres ut til spillere med en lav egenandel.

Alle medlemmer i ÅIL kan kjøpe klær og utstyr og få 35 % rabatt på veiledende pris. Det er viktig at det bestilles via ÅIL sin side hos Macron. Følg denne linken til siden, eller følg linken  under menyen Om ÅIL – Fordelar med medlemskap i ÅIL

NYTT TILBOD I ÅSERAL IDRETTSLAG: SKISKYTING!

ÅIL skal starte opp med skiskyttartrening for ungdommar frå og med denne hausten.
 
Vi har fått med oss ein erfaren skiskyttar som trenar – Anstein Mykland.
Han har blant anna vore med i verdscupen og har massevis av erfaring.
Vi har mange tankar om dette nye tilbodet og har vore så heldige å få kr. 60 000,- frå LOS-fondet til arbeidet vårt.
 
Kan du tenke deg å læra deg skiskyting?
Ta kontakt med ÅIL, ved Anstein Mykland på telefon 402 26 699 for meir info.
 
Sjekk ut LOS-fondet

Tine fotballskole Åseral 2021

Da var årets fotballskole vel overstått! Det har vært ei fartsfylt helg fra ende til annen i solsteiken. 100 deltakere i alderen 6-12 år fordelt på 6 forskjellige grupper fra yngst til eldst. 15 dyktige instruktører fra 14 år og oppover. Instruktørene har gjort en strålende innsats og har hatt et intenst skjema å følge. Er ikke alltid så lett å aktivisere 6-7 åringer i så mange timer i strekk, men det klarte de med terningkast seks. 

Fotballskolen blir arrangert av fotballgruppa til Åseral IL, med 6 medlemmer og Reneè Stanes i spissen. Reneè har ledet fotballskolen nå siden den startet opp for 8 år siden. Uten ho hadde det ikke vært noen fotballskole i Åseral, så all honnør for at ho orker å fortsette år etter år. Vi har også hatt hjelp til kjøkkentjeneste av cirka 5 stk hver av dagene. Vi er glade for alle som ville med å bidra. 

Nå hadde det seg sånn at fotballskolen i år ble helt full for første gang noensinne. Vi hadde også mellom 40 og 50 stk på venteliste. Det gjorde vondt i fotballhjertet vårt for alle vi ikke kunne gi plass. Men vi håper til neste år å kanskje kunne utvide antallet enda litt mer. Men det krever en del ekstra planlegging og generelt vil det kreve mye mer. Derfor er det nødvendig med enda mange flere frivillige til å bidra også til neste år. Vi kommer nok til å sette opp vaktlister, for å kunne dele litt mer på oppgaver. 

Hvordan fotballskolen 2021 foregikk:

Det begynte med oppmøte og gruppeinndeling klokka 15.00 på fredag 25.juni. Spillerne fikk utdelt hver sin sekk, t-skjorte, ball og drikkeflaske. Så ble det et par timer med forskjellige fotballøvelser fram til klokka 18.00.

Lørdagen begynte med strålende sol. Fotballøvelser og interne kamper foregikk det meste av dagen med avbrekk av en lunsj-pause i kantina fra 11.40 og puljevis etter det. Etter lunsj fikk alle hver sin is. Når isen var spist kunne de som ville løpe gjennom å dusje seg i vannspruten fra en brannslange. Vi fant ut de trengte å få kjølt seg litt ekstra, da det var så varmt. Ut på ettermiddagen kom der ei tordenbyge over oss. Noen av de minste ble litt redde. Men det gikk greit, selv om tordenbyga brukte litt tid på å passere flotte Åseral idrettspark.

På søndag startet vi med forskjellige øvelser igjen. Midt på dagen hadde vi invitert foreldre og familie av deltakerne på pølsefest. Etter pølsene var fordøyd var det klart for turnering. Vår alles kjære Jan Oddvar Lineikro stilte som speaker og lagde ei voldsom stemning på stadion. Vi regner med det var mellom 300 og 400 stk innom denne dagen. Arrangert etter alle korona-regler, der alle ble registrert og måtte sprite hender ved inngangen. Turerninga gikk veldig fint for seg med mye fin fotball og scoringer. Fotballbanen var delt opp i to 5er baner og to 7er baner, altså 4 kamper foregikk samtidig. Lagene gikk fra en kamp til neste kamp, mens instruktørene gikk fra å være trener til å være dommer. Så med andre ord fikk de det ganske hektisk en periode. Men alt i alt var alle veldig fornøyde og sitter igjen med en veldig god følelse av å ha lagd ei fantastisk minnerik helg for 100 storfornøyde barn. 

En STOR TAKK til alle som har bidratt med det ene og det andre denn helga! Det hadde ikke gått uten dere! Vi sees igjen til neste år!

De som har noe tilbakemeldinger av typen ris eller ros kan gjerne sende oss en mail til fotballgruppa@aail.no.

Mvh Åseral IL, avdeling Fotballgruppa!

 

Fotballskolen er «dessverre» full!

Da har vi 103 påmeldte til fotballskolen 25.-27.juni, som meldte seg på innen fristen! 😁⚽⚽ Det er ny rekord og maksimalt av det vi kan ha! 🏆🙌 Dette er kjempegøy og vi håper at korona-situasjonen ikke setter noen stopper for å kunne arrangere! Om det er noen flere som ønsker å melde seg på, kan de bli satt på venteliste. Men det er ikke nødvendig å betale eller noe, før der eventuelt skulle bli ledig plass. 👍😊

Ved spørsmål send mail til fotballgruppa@aail.no.

Mvh Fotballgruppa

Påmelding Åseral fotballskole fredag 25.juni- søndag 27.juni

PÅMELDING TIL TINE FOTBALLSKOLE i ÅSERAL

Fredag 25.juni til søndag 27.juni 2021

Alder 6 -12 år (Født årstall 2008-2015)

Skolen er fra fredag 15-18.00, lørdag 10-15.00 og søndag 10-15.00. Det vil bli servert et frukt i begynnelsen av samlinga på fredagen. Og lunsj i form av brød og frukt på lørdag. Og pølser på søndagen. Alle deltakerne på TINE Fotballskole får utdelt et TINE produkt hver dag. Deltageravgiften er satt til kr. 750,-, og 500,- per søsken etter det (Altså 1250 om det er 2 søsken). Alle deltakere får T-skjorte fra TINE Fotballskole. Deltakerne får en ryggsekk og her får du plass til det du trenger å ha med deg på fotballskolen. I tillegg får alle deltagerne sin egen fotball og ei drikkeflaske.

Ved påmelding må deltageravgiften betales til kto.nr.3148.11.00405. Husk å merke betalingen med deltakerne sine navn. Ingen er påmeldt før betaling er registrert OG KOPI ELLER BILDE AV BETALINGA MÅ SENDES SAMMEN MED FERDIG UTFYLT PÅMELDINGSSKJEMA.

Påmeldingsfrist 15.05.2021. Hilsen Fotballgruppa ved Åseral Idrettslag. Ved spørsmål kontakt Renee på tlf.  91726889

Påmeldingsskjema finner du under her.