Fotballskole 2020

Fotball gruppa i Åseral IL har bestemt at Fotballskolen 2020 vil bli utsatt til ei helg i september, på grunn av korona-situasjonen. Da er planen at vi vil prøve å gjennomføre skolen på 3 dager fra fredag til søndag. Dette kommer selvfølgelig an på hvordan situasjonen og retningslinjene blir framover. Når vi vet litt mer, kommer vi til å legge ut info med påmelding og slikt.

Mvh Fotballgruppa, Åseral IL

10-toppers 2020

Har du prøvd deg på 10-toppers før?

ÅIL og FLIR har også i år eit sammarbeid om 10-toppers i Åseral og målet her er å få både liten og stor ut på tur. Du må gå 10 turer- og klarer du det, vinn du ein flott buff. I år er det heilt gratis å delta!

I år dropper me også bruk av postkassene, grunna smitterisiko- og du må dermed laste ned appen «Norgeskart friluftsliv» og registrere turene online.

Fortsett å lese 10-toppers 2020

Torsdagsturer 2020

I ei litt kjip tid kan det ver fint å ha noko å sjå fram til. Årets torsdagsturer med ÅIL går som planlagt, men med nokre førehandsregler:

Ikkje møt opp på tur dersom du føler deg pjusk, hostar eller kjenner deg dårlig. Unngå nærkontakt med andre deltagere med mindre det er familie\vener ein ellers er nær. Heldigvis er det også lett å halde god avstand utandørs- noko ein må minnast på gjennom heile turen. God håndhygiene og avstand til andre turdeltakere er essensielt viktig under årets turer. Det legges også opp til to meter mellom kvar person på bilder.


Fortsett å lese Torsdagsturer 2020

Viktig informasjon

Ut i frå det kommunelegen tilrår blir treningssenteret stengt fram til 15.juni grunna Corona-viruset (oppdatering kjem fortløpende). Alle ÅIL-treningar og aktivitetar blir også avlyst.
NB! Har du treningskort på treningssenteret, vil du få ny tid på kortet (tilsvarande tapt tid) når treningssenteret åpner igjen.

KARUSELLRENN-TerMINLISTE VINTEREN 2020

I Januar starter vi opp med karusellrenn. Skirennene er på Mandager klokken 18.00, med påmelding fra 17.30.

13 Januar – Bortelid

20 Januar – Bortelid

27 Januar – Lysløypa v/ rådhuset

03 Februar – Lysløypa v/rådhuset

Alle som deltar på minst 1 renn får Telenor premie. For å få premie utover Telenor premien, må man delta på minst 2 karusellrenn. Utover vinteren vil det komme informasjon om andre renn og aktiviteter. Følg med på ÅIL sin facebookside for oppdateringer.

Hilsen vintergruppa.