10-toppers i Åseral

I samarbeid med FLIR setter vi ut postkasser og tradisjonelle klippetenger på 10 utvalgte topper i kommunen.

Du må ha eget kontrollkort for å bli med, disse kan kjøpes på rådhuset i Kyrkjebygd, Minne kultursenter og Åseral bensin. Kortene koster 100 kr for voksne og 50 kroner for barn. Barn trenger kun å gå 5 topper for å få premie. Går dere alle toppene innen november får dere en kul t-trøye i premie!
De 10 turene vi har valgt ut i år er: Dagsturhytta på Ljosland, Skoræ, Snøfjellet, Sjåvassknuten, Skrivarknuten, Rofjellet, Åknesfjellet, Glomsdalsfjellet, Masta på Lognefjell og Storeslåtta i Eikerapen. Disse er varierte, flotte turer som kan gi fine turopplevelser og flott utsikt i fint vær! Barn kan anbefales turene til Dagsturhytta, Skoræ, Snøfjellet, Glomsdalsfjellet og Storeslåtta – men det er lov å ta de fem turene dere vil!

Bli inspirert av denne videoen: https://www.facebook.com/sormagasinet/videos/351819545220671/?pnref=story

Tusen takk til Åshild som er pådriver og motor i prosjektet! Dette  gler vi oss til!