«Torsdagstur for deg» oppstart

Image may contain: 1 person, smiling, standing, mountain, sky, grass, outdoor and nature

Sjåvassknuten var målet- og heile 18 stk + 2 hunder fant vegen til toppen den siste kvelden i mai. Det var folk med frå både Evje, Byremo og Mandal + en gjeng flotte åsdøler. Takk for turen- .og velkomen neste torsdag!

Image may contain: sky, grass, plant, mountain, cloud, tree, outdoor and natureImage may contain: 2 people, people smiling, people standing, sky, outdoor and natureImage may contain: 1 person, smiling, standing, sky, outdoor and natureImage may contain: one or more people, mountain, sky, grass, cloud, outdoor and natureImage may contain: one or more people, sky, outdoor and natureImage may contain: 2 people, people smiling, dog, sky, grass, outdoor and natureImage may contain: sky, cloud, grass, house, tree, plant, outdoor and natureImage may contain: sky, cloud, mountain, tree, outdoor and nature