Fotballavslutningsfest

Da var fotballavslutningsfesten for sesongen 2019 vel gjennomført, lørdag 12. oktober. Det var fotballturnering i hallen fra klokka 11 til 13.30, for alle som har deltatt i årets bygdeserie. Micro-, mini-. og lilleputt var alle med og ble delt inn i 6 forskjellige blanda lag. Dette er barn i fra 2.klasse og opp til 8.klasse. Selv om aldersspranget er stort gikk det over alle forventninger og alle var kjempe fornøyde. På slutten av turneringa måtte trenerne ut i ilden mot begge lilleputt-lagene.

Etter turneringa gikk vi inn i kantina og hadde pizza, brus, kaffe og kake. Det ble gjennomgang av året som har gått og litt info om året som kommer. Og på slutten av kvelden var tiden inne for premieutdeling, blomst til trenere og selvfølgelig lagbilder.

Vi i fotballgruppa vil benytte anledninga til å takke alle som har bidratt med hjelp denne sesongen og også alle som hjalp til med noe før og i løpet av fotballasvlutningsfesten. Vi har heldigvis veldig mange ildsjeler i Åseral. Takk!

Mvh Fotballgruppa, Åseral IL

Microputt
Microputt
Miniputt
Miniputt
Lilleputt
Lilleputt
Trenerteamet minus Herdis og pluss Fotballederen i Åseral IL