Introkurs-UNG (13-15 år) 9.januar

Kjære deg på ungdomsskulen! DU er hjertelig velkomen på introkurs-UNG ved Åseral treningssenter 🙂

Introkurs-UNG er er eit kurs ein kan delta på, på linje med trafikalt grunnkurs for mopedlappen. Den gir ungdom i alderen 13-15 år adgang til å trene på Åseral treningssenter 2 timer i veka (1 time måndag og 1 time torsdag)- etter visse betingelser.
På introkurs-UNG gjennomgår me viktige tips og råd for trening på treningssenter, me har ei felles treningsøkt der me øver på ulike øvelser, me gjennomgår regler og deltagere må gjennomfører nokre oppgåver for å syne at ein veit kva som er viktig å hugse på når ein er på eit treningssenter.
Kurset varer ca 2 timer (17.30-19.00)
Max 15 deltagere.
Meld deg på ved å sende SMS til: 98471661 (Kristine)
Me håper MANGE har lys til å vere med på introkurs-UNG! 🙂 🙂