ÅSERAL TRENINGSSENTER

Mange har meldt seg inn på treningssenteret- og det er me kjempeglade for! Her er god plass, og åpent frå tidlig morgon (06.00) til langt på kveld (22.00), kva dag- heile året.

Kvar måndag frå klokka 18.00-19.00 er treningssenteret i Bordalen bemanna , og du har då mulighet til å kjøpe årskort, eller medlemskap. Du har også høve til å spørre om ting kring ÅIL i dette tidsrommet. Du ringer berre på klokka som er utanfor treningssenteret, og så kjem vakten å låser opp. Dersom du har spørsmål kring dette, ring Eva Åsland (tlf:47632746) eller Kristine Forgard (tlf: 98471661).

Treningssenteret ligg der det gamle biblioteket låg, i fleirbrukshallen, i Bordalen. Det er også mulig å melde seg inn i ÅIL på dette tidspunktet dersom ein ikkje har gjort det (då blir årskort på treningssenteret langt rimeligere).