bli med på Introkurs for deg over 60 (7.mars)

Når du slutter å trene, endres hjernen din - Veien til Helse
Kroppen treng bevegelse og fysisk aktivitet uansett alder. Og det er aldri for seint å begynne!
ÅILs introkurs for deg på 60 år + passer perfekt derom du ønsker å forbedre din fysiske og psykiske helse, enten du har trent tidligere, trener regelmessig eller aldri har gjort dette før.
I dette intro-kurset er fokus på funksjonelle og effektive øvelser for heile kroppen.
Me går gjennom  gode øvelser for gjennomføring på treningssenter (utstyrsbehov) og heimeøvelser uten store krav til utstyr. Me går også gjennom nyttige faktorer kva angår trening for modne mennesker- både styrke, balanse, kondisjonstrening og allmenn bevegelse.
 
 
Kurset er GRATIS og åpent for ALLE frå 60 år og opp (max 12 stk). ÅIL si målsetning er at dette kurset kan skape trygghet for deg som skal begynne med trening på senteret, og at du skal få litt inspirasjon til kva du kan halde på med på senteret- og at du (ikkje minst) blir bevisst kor viktig fysisk aktivitet er for både kropp og sinn i både ung og stigande alder.
Me avslutter kurset med ei god felles treningsøkt på ca 30 minutter. Denne er frivillig å delta på, og starter opp ca kl 18.15.
Kurset er tenkt til dei som er helt ferske innen treningsenter-bruk og har lite kunnskap kring trening. Du behøver ikkje ha noko erfaring eller forkunnskap for å delta. Alle er i stand til å delta, uavhengig av alder, forutsetninger og fysisk form.
Det blir også mulig å melde seg inn på treningsenteret denne kvelden.
TID OG STAD: Åseral treningssenter i Bordalen, tysdag 7.mars 2023, kl 17.30-19.00.
Det er også mulig å bestille seg eit personlig treningsprogram, skreddersydd for deg og dine behov\mål- med eller uten oppfølging av ein personlig trener.
Meir info om dette denne kvelden)Påmelding til kurs ved SMS\telefon til:
Kristine Forgard (tlf: 98471661) eller Eva Åsland (tlf:476 32 746)