AVLYST! Introkurs treningssenter 65+

DESSVERRE MÅ ME AVLYSE DETTE KURSET INNTIL VIDERE GRUNNA KORONA.

Kroppen har godt av trening og fysisk aktivitet uansett alder. Og det er aldri for seint å begynne! 

ÅILs introkurs i styrketrening for dei over 65 år passer perfekt for deg som ønsker å forbedre din fysiske og psykiske helse, enten du har trent tidligere, trener regelmessig eller aldri har gjort dette før.

I dette intro-kurset er fokus på funksjonelle og effektive øvelser for heile kroppen. Vi går gjennom både gode øvelser for gjennomføring på treningssenter (utstyrsbehov) og hjemmeøvelser uten store krav på utstyr. Vi går også gjennom nyttige faktorer kva angår trening for modne mennesker, balanse, styrketrening, kondisjonstrening og allmenn bevegelse.Me har som nemnt fokus på funksjonell trening- og gir gode tips til kva ein kan gjere på eigahand- alt etter kva målet ditt er med treninga.Kurset er GRATIS og åpent for ALLE over 65 år (max 12 stk). ÅIL si målsetning er at dette kurset kan skape trygghet for deg som skal begynne med trening på senteret, og at du skal få litt inspirasjon til kva du kan halde på med på senteret- og at du (ikkje minst) blir bevisst kor viktig fysisk aktivitet er for både kropp og sinn i både ung og stigande alder

Me avslutter kurset med ei god felles treningsøkt på ca 30 minutter. Denne er frivillig å delta på, og starter opp ca kl 19.00. Her vil du få tips til øvelser du sjølv kan gjer på eigahand.
Kurset er tenkt til dei som er helt ferske innen treningsenter-bruk og har lite kunnskap kring trening. Du behøver ikkje ha noko erfaring eller forkunnskap for å delta. Alle er i stand til å delta, uavhengig av alder, forutsetninger og fysisk form.
Det blir også mulig å melde seg inn på treningsenteret denne kvelden.
TID OG STAD: Åseral treningssenter,torsdag 24.november 2020, Bordalen, kl 18.00-20.00.
FELLESØKT: Ca19.00-19.45
MULIGHET FOR INNMELDING Treningssenter/Åseral IL: 19.45-20.15.(Det er også mulig å bestille seg eit personlig treningsprogram, skreddersydd for deg og dine behov\mål- med eller uten oppfølging av ein personlig trener. Meir info om dette denne kvelden)Påmelding til kurs ved SMS\telefon til:
Kristine Forgard (tlf: 98471661) eller Ann Kristin Tollefsen (99493765)